2 reacties

Officiële lancering 14 november 2014

Op vrijdagmiddag/-avond 14 november van 16.00u tot 18.00u werd het boek natuurfotografie voor kinderen officieel gelanceerd. Dat wass het begin van de verkoop en vanaf dat moment kan je ook foto’s insturen voor onze fotowedstrijd. Het was een fantastisch programma! Met onder andere een uitreiking van het allereerste exemplaar aan Kees Slager, schrijver van de prachtige boeken over de watersnoodramp en de provincie Zeeland! Kees heeft een mooi verhaal verteld over de geschiedenis van de fotografie en over de zeeuwse natuur. Wij vonden het een fantastische middag en zijn erg blij dat er zovel mensen kwamen, iedereen die heeft meegeholpen of in het publiek zat, heel erg bedankt!

 

Het Programma was:

 

16.00u- 16.15u :Welkomswoord door Rijnvis Cranenbroek-van Wirdum,                                              uitgever KNNV uitgeverij

16.15u-16.45u: Presentatie Boek Natuurfotografie voor kinderen door de                                              auteurs Frederiko burger en Quiniver Tuinder, inculsief aftrap                                  fotowedstrijd ‘planten- en dierentrucs

16.45u-17.15u: Uitreiking allereerste exemplaar aan Kees Slager, schrijver van                                  de boeken ”De Watersnood” en ”Mijn Zeeland”

17.15u-17.30u: Opening foto-expositie Natuurfotografie voor Kinderen in de                                    Drvkkerij

17.30u-18.00u: Mogelijkheid tot kopen boek en signeersessie

 

Met dank aan:

De Drvkkerij, Middelburg

 

 

 

2 reacties op “Officiële lancering 14 november 2014

  1. Macro opnames van vlinders en andere kleine beestjes. Daar houden we van en kunnen vast veel van het boek gaan leren. Kunnen niet wachten tot de lancering. Ook de tips om in 1 keer een goede foto te maken zou ik graag willen weten. Met die digitale camaera’s maak ik er altijd veel te veel en kom vaak niet aan het uitzoeken toe. We willen het boek dus zo snel mogelijk in handen krijgen en komen naar de lancering.

Plaats een reactie